Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Dit Badeværelse – din stil

Vi skaber unikke badeværelsesløsninger, efter dine ønsker og behov

Drømmer du om et nyt lækkert badeværelse, som samtidig har alle de nødvendige funktioner, til at gøre hverdagen så let som muligt. Vi realiserer dine drømme, så dit nye badeværelse passer til netop din stil. Vi hjælper dig hele vejen fra skitse til nyt badeværelse med alt hvad det indebærer. Vi hjælper dig bl.a. med:

 • VVS
 • Sanitet
 • Varmepumpe
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør
 • Gulvvarme
 • Toilet

Ønsker du et perfekt nyt badeværelse, så kontakt os – og træk på den inspiration og viden, som du kan få hos os. Sammen finder vi det, der passer til din stil, smag og ønsker til funktionalitet. Vores opgave er at skabe den løsning, der lever op til dine drømme, ønsker og behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Totalløsninger til dit badeværelse

At få nyt badeværelse skal være let og problemfrit for dig, derfor foreslår vi en totalløsning. Hos VVS-installatør Bedre Bad Virum – Thrane VVS har vi en professionel tilgang, og vi styrer hele processen – fra de første løse streger til indsatsen fra de forskellige håndværkere, indtil du står med det nye, indbydende og funktionelle badeværelse.

Det eneste som du skal fokusere på gennem en totalløsninger fra os er, at glæde dig til at opleve dit nye lækre bademiljø og alle de funktioner som følger med. Alle vores samarbejdspartnere efterlever samme høje kvalitetsmål som os selv, så vi er sikre på, at vi skaber et drømmebadeværelse, som holder i mange år frem.

Vi tilbyder løsninger indenfor badeværelser i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon