Badeværelse

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd

Er tiden kommet hvor husets badeværelser skal fornyes, eller er du blot blevet enig med dig selv om at et nyt lækkert boblebad bør være en del af dit liv, så kontakt VVS-installatør Bedre Bad Virum - Thrane VVS for en snak. Vi er en lille familieejet VVS virksomhed, der har sine rødder helt tilbage til 1942. Vi laver altid dit bad efter din stil, med alle de funktioner du ønsker af dit badeværelse.

Fra vandhane til komplet badeværelse

Vi tilbyder alt til dit badeværelse - lige fra udskiftning af vandhaner til komplette installationsløsninger på bademiljø. Vi ved kun alt for godt, hvor stort et arbejde det kan være at skulle koordinere de mange forskellige håndværkere, der er brug for ved installering af nyt lækkert badeværelse. Derfor tilbyder vi altid totalløsninger hos Bedre Bad Virum - Thrane VVS. Så behøves du ikke stå med alt arbejdet, hvor vi så tager over. Du vil kun have en kontaktperson, og alt vil blive lavet efter vores egen høje kvalitet.

Nyt badeværelse i din stil

VVS-installatør Bedre Bad Virum - Thrane VVS har mange års erfaring med alt fra udskiftning af vandhane til opsætning af nyt, komplet badeværelse. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat. Vi har et stort udvalg af vandhaner, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig, når du skal have nyt badeværelse. Vi er din inspirations kilder, og du skal bruge vores mange års erfaring så vi sammen kan skabe dit drømmebadeværelse, i din helt egen personlige stil. Blandet andet er vi eksperter i, er at bruge dit nuværende badeværelses detaljer, som for eksempel skråtag eller loftbjælker og få det inkorporeret i dit nye design af badeværelse. Dette gælder om det er et stort eller lille badeværelse. Vi går altid ind med 100% professionalisme og kvalitetshåndværk. Vi forlader ikke jeres badeværelse før både du og vi er tilfredse med resultatet.

Er du i tvivl om hvilke muligheder du har for indretning af badeværelset, så kan du finde inspiration og tips til dit nye badeværelse. Se hvordan du skaber et lækkert badeværelse her.

Vi kan klare alle opgaverne, hvis hele dit badeværelse skal udskiftes. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere. Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi uden samtidig at gå på kompromis med komforten. 

Løsninger til hele København og Nordsjælland

Vi hjælper kunder med nyt badeværelse i bl.a. Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi hjælper både private husejere, boligforeninger samt offentlige og private virksomheder.

Kontakt os

Skal du have nyt badeværelse, nye badeværelsesmøbler eller ny varmepumpe, så kontakt os for en uforpligtende snak. Det samme gælder hvis du ønsker mere inspiration. Vi tilbyder gratis badtjek, hvor du får en samtale med en af vores faguddanet medarbejder, som går igennem hele dit badeværelse. Derefter giver han dig råd og vejledning omkring dine muligheder. Du kan læse mere om vores gratis badtjek her.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om: