Badeværelse

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd

Er tiden kommet hvor husets badeværelser skal fornyes, eller er du blot blevet enig med dig selv om at et nyt lækkert boblebad bør være en del af dit liv, så kontakt VVS-installatør Bedre Bad Virum - Thrane VVS for en snak. Vi er en lille familieejet VVS virksomhed, der har sine rødder helt tilbage til 1942.

Fra vandhane til komplet badeværelse

Vi tilbyder alt til dit badeværelse - lige fra udskiftning af vandhaner til komplette installationsløsninger på bademiljø. Vi ved kun alt for godt, hvor stort et arbejde det kan være at skulle koordinere de mange forskellige håndværkere, der er brug for ved installering af nyt badeværelse.

Nyt badeværelse i din stil

VVS-installatør Bedre Bad Virum - Thrane VVS har mange års erfaring med alt fra udskiftning af vandhane til opsætning af nyt, komplet badeværelse. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat. Vi har et stort udvalg af vandhaner, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig, når du skal have nyt badeværelse.

Vi kan klare alle opgaverne, hvis hele dit badeværelse skal udskiftes. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere. Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi uden samtidig at gå på kompromis med komforten. 

Løsninger til hele København og Nordsjælland

Vi hjælper kunder med nyt badeværelse i bl.a. Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi hjælper både private husejere, boligforeninger samt offentlige og private virksomheder.

Kontakt os

Skal du have nyt badeværelse, nye badeværelsesmøbler eller ny varmepumpe, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om: