Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Få inspiration til dit nye badeværelse

Ligesom alle andre rum i dit hjem, skal badeværelset indrettes efter din stil – og her kan vi hjælpe med badeværelsesinspiration.

Stil og smag kan ikke diskuteres. Vi har heldigvis hver især vores egne ønsker til udformning og indretning af badeværelse. Det sikrer individualitet og mangfoldighed – og godt for det. Alligevel er der nogle generelle tips, som du kan bruge som badeværelsesinspiration. Dog skal man som person altid forestille sig hvad man ønsker sig af sit badeværelse. Hvilke funktioner skal der være, hvordan det nogenlunde skal indrettes og i hvilken slags stil. Vil man gerne have en minimalistisk stil, et luksuriøst badeværelse eller et nymoderne badeværelse? Mange af disse spørgsmål bliver vi også ofte spurgt om. Hertil kan vi aldrig give det rigtige svar. Vi kan kun vejlede, rådgive og gøre dig klogere på de forskellige løsninger – i sidste ende er det altid op til dig hvordan du vil indrette dit badeværelse.

Ønsker du en snak, med en af vores håndværkere før du bestemmer dig, kan vi anbefale et uforpligtende og gratis Badtjek. Her vil du få personlig rådgivning, til hvad du kan gøre for at opnå drømmebadeværelset. Vi hjælper både med inspiration til indretningen af det nye badeværelse eller det gamle som har brug for en opfriskning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Fra vandhane til komplet badeværelse

Vi tilbyder alt til dit badeværelse – lige fra udskiftning af vandhaner til komplette installationsløsninger, herunder:

 • Vandhane
 • Håndvask
 • Toilet
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør

Vi kan også hjælpe dig med udskiftning af fliser og klinker, ophæng af håndklædetørrer m.m. Kontakt os og lad os høre hvad dit badeværelsesprojekt indebærer.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Her er nogle af vores tips til hvordan du skaber det perfekte badeværelse:

 • Indret badeværelset i funktionszoner, så hele familien kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 • Væghængt toilet, toiletspand og møbler får rummet til at syne større og rengøringen er lettere
 • Lyse fliser åbner rummet, så det syner større, mens mørkt gulv giver rummet kontraster og dybde
 • Udnyt pladsen kreativt. Hvis der er højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i stål eller glas
 • I stedet for at gemme ting af vejen, kan du bruge bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af din indretning. Pangfarver frisker op, mens naturfarver giver rolig og afslappet atmosfære.
 • På et lille badeværelse er en håndklædetørrer et hit, idet den sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæder, som er dejligt varme

I inspirationsfasen, hvor du indhenter badeværelsesinspiration, kan Bedre Bad-fagmanden hjælpe med at afdække dine ønsker, få alle gode idéer på bordet og hjælpe med prioriteringer.

Vi rådgiver ned i mindste detalje for at opfylde alle dine ønsker – vi samler alle trådene omkring dit badeværelse og gør valgene lettere.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Badeværelse i din stil

Find inspiration og ideer til dine nye badeværelsesmøbler og til badeværelsestilbehør – se galleriet her. Badeværelsesmøbler og tilbehør er essentielt til at lave et lækkert badeværelse med massere af personlighed. Mængden af badeværelset blive udgjort af møblerne som er placeret der, og derfor spiller de en større rolle. Der skulle gerne være en rød tråd mellem møblerne og badeværelset i sig selv. Hvis du har et mindre badeværelse kan det for eksempel være smart af spare pladsen i et møbel for at få et tilbehør til badeværelset. Et rummeligt badeværelse er altid dejligt, og der er mange måder hvorpå man kan skabe lidt ekstra plads ved brug af smarte opbevaringsskabe og møbler. Alt dette er dog op til dig, men vi hjælper dig gerne på vej. Vi står altid klar med råd og vejledning ved henvendelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Løsninger til hele København og Nordsjælland

Vi hjælper kunder med installation af badeværelse i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Kontakt os

Uanset om du skal have hjælp til dit nye badeværelse eller om dit nuværende badeværelset blot skal renoveres, står vi til rådighed med råd og vejledning. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon