Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Nyt badeværelse? Vi har totalløsningen

Fornyelse af badeværelset

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Er tiden kommet hvor husets badeværelser skal fornyes, eller er du blot blevet enig med dig selv om at et nyt lækkert boblebad bør være en del af dit liv, så kontakt VVS-installatør Bedre Bad Virum – Thrane VVS for en snak. Vi er en lille familieejet VVS-virksomhed, der har sine rødder helt tilbage til 1942. Vi laver altid dit bad efter din stil, med alle de funktioner du ønsker af dit badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Fra udskiftning af vandhane til komplet badeværelse

Forbedring af badeværelset kan realiseres på mange forskellige måder – og vi tilgodeser dette ved at være yderst agile i vores løsninger. Vi løser derfor enhver form for opgave vedrørende badeværelser – lige fra udskiftning af en enkelt vandhane til komplet badeværelsesrenovering. Når det kommer til renovering af badeværelset, har vi gjort det særligt nemt, hvor vi med en totalløsning dækker alt fra levering af badeværelsesprodukter til koordinering af håndværkere mv.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Bestil et gratis Badtjek

Vi tilbyder gratis badtjek, hvor du får en samtale med en af vores faguddannet medarbejdere, som går igennem hele dit badeværelse fra A-Z. Her vil han kigge på alt fra dit toilet og armatur, til dine klinker på badeværelset. Derefter giver han dig råd og vejledning omkring dine muligheder for badeværelsesrenovering. Du kan læse mere om vores gratis badtjek lige her.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Vi skaber personlige badeværelsesløsninger

Vores mange års erfaringer er din sikkerhed for et smukt resultat. Vi har et stort udvalg af vandhaner, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig, når du skal have nyt badeværelse. Vi er din inspirationskilde, og du skal bruge vores mange års erfaring så vi sammen kan skabe dit drømmebadeværelse, i din helt egen personlige stil. Vi er blandt andet eksperter i, at bruge dit nuværende badeværelses detaljer, som for eksempel skråtag eller loftbjælker og få det inkorporeret i dit nye design af badeværelse. Dette gælder om det er et stort eller lille badeværelse. Vi går altid ind med 100% professionalisme og kvalitetshåndværk. Vi forlader ikke jeres badeværelse før både du og vi er tilfredse med resultatet.

Er du i tvivl om hvilke muligheder du har for indretning af badeværelset, så kan du her finde inspiration og tips til dit nye badeværelse. Se hvordan du skaber et lækkert badeværelse her.

Vi kan klare alle opgaverne, hvis hele dit badeværelse skal udskiftes. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere. Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi uden samtidig at gå på kompromis med komforten.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Løsninger til hele København og Nordsjælland

Vi hjælper kunder med nyt badeværelse i bl.a. Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi hjælper både private husejere, boligforeninger samt offentlige og private virksomheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Kontakt os for at høre mere

Skal du have nyt badeværelse, nye badeværelsesmøbler eller reparation af vvs-installationer, så kontakt os for en uforpligtende snak om opgaven.

Bliv klogere på valg af badeværelsesløsning:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon