Bedre Bad - Bedre Energi

Nyt badeværelse og/eller varmeløsning?

VVS, varmepumpe og vandhane er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for, at dine VVS-installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.
Vi er en del af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører: Bedre Bad – Bedre Energi. Det er et netværk af kompetente fagfolk, som udfører badeværelser og bryggers i totalløsning samt alle former for energi- og varmeinstallationer.

Gennem vores kædemedlemskab sikrer vi en løbende opdatering af vores faglige viden inden for bl.a.:

Det sikrer dig den optimale løsning uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Det gælder desuden uanset om du skal have lavet et flot designet nyt badeværelse eller en løsning indenfor gulvvarme - og alt der imellem.

Totalløsninger – let for dig

Hos VVS-installatør Bedre Bad Virum – Thrane VVS har vi en professionel tilgang til din opgave. At få nyt badeværelse skal være let og problemfrit for dig. Derfor foreslår vi dig også en totalløsning. Her styrer vi hele processen – fra de første løse streger over indsatsen fra de forskellige håndværkere lige til du står med det nye, indbydende og funktionelle bademiljø.

Få en snak om badeværelse og varme hos dig

Vil du have et perfekt og nyt badeværelse, så kontakt os – og træk på den viden og inspiration, som vi kan give dig. Sammen finder vi ud af din stil, smag og ønsker til funktionalitet.

Vores opgave er klar: At skabe den løsning, der lever op til dine drømme, ønsker og behov.

Vi kommer gerne forbi hos dig for at orientere om mulighederne for grønne energiløsninger og/eller dit personlige badeværelse.

Vi løser bl.a. opgaver i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om: