Del af Bedre Bad - Bedre Energi

Nyt badeværelse og/eller varmeløsning?

VVS, varmepumpe og vandhane er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for, at dine VVS-installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.
Vi er en del af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører: Bedre Bad – Bedre Energi. Det er et netværk af kompetente fagfolk, som udfører badeværelser og bryggers i totalløsning samt alle former for energi- og varmeinstallationer.

Gennem vores medlemskab hos Bedre Bad - Bedre Energi har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte, så de altid er opdateret med den nyeste viden og tendenser inden for feltet. Vi sikrer en løbende opdatering af vores faglige viden inden for bl.a.:

Det sikrer dig den optimale løsning uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Det gælder desuden uanset om du skal have lavet et flot nyt badeværelse eller en løsning indenfor gulvvarme. Vi hjælper med store og små opgaver, samt alt derimellem.

Totalløsninger – let for dig

Hos VVS-installatør Bedre Bad Virum – Thrane VVS har vi en professionel tilgang til din opgave. Vi stræber efter at det skal være let og problemfrit for dig at få et nyt badeværelse. Derfor foreslår vi også en totalløsning, som den bedste løsning. Her styrer vi hele processen fra A-Z. Lige fra de første løse streger over indsatsen, til at finde de forskellige håndværkere, til du står med det nye, indbydende og funktionelle bademiljø.

Få en snak om badeværelse og varme hos dig

Vil du have et perfekt og nyt badeværelse, så kontakt os – og træk på den viden og inspiration, som vi kan give dig. Sammen finder vi ud af din stil, smag og ønsker til funktionalitet.

Vores opgave er klar: At skabe den løsning, der lever op til dine drømme, ønsker og behov.

Vi kommer gerne forbi hos dig for at orientere om mulighederne for grønne energiløsninger og/eller dit personlige badeværelse.

Vi løser bl.a. opgaver i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om: