Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Del af Bedre Bad – Bedre Energi

Nyt badeværelse og/eller varmeløsning?

VVS, varmepumpe og vandhane er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for, at dine VVS-installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.
Vi er en del af en af Danmarks største kæder af VVS-installatører: Bedre Bad – Bedre Energi. Det er et netværk af kompetente fagfolk, som udfører badeværelser og bryggers i totalløsning samt alle former for energi- og varmeinstallationer.

Gennem vores medlemskab hos Bedre Bad – Bedre Energi har vi mulighed for at efteruddanne vores ansatte, så de altid er opdateret med den nyeste viden og tendenser inden for feltet. Vi sikrer en løbende opdatering af vores faglige viden inden for bl.a.:

Det sikrer dig den optimale løsning uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Det gælder desuden uanset om du skal have lavet et flot nyt badeværelse eller en løsning indenfor gulvvarme. Vi hjælper med store og små opgaver, samt alt derimellem.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Totalløsninger – let for dig

Hos VVS-installatør Bedre Bad Virum – Thrane VVS har vi en professionel tilgang til din opgave. Vi stræber efter at det skal være let og problemfrit for dig at få et nyt badeværelse. Derfor foreslår vi også en totalløsning, som den bedste løsning. Her styrer vi hele processen fra A-Z. Lige fra de første løse streger over indsatsen, til at finde de forskellige håndværkere, til du står med det nye, indbydende og funktionelle bademiljø.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Få en snak om badeværelse og varme hos dig

Vil du have et perfekt og nyt badeværelse, så kontakt os – og træk på den viden og inspiration, som vi kan give dig. Sammen finder vi ud af din stil, smag og ønsker til funktionalitet.

Vores opgave er klar: At skabe den løsning, der lever op til dine drømme, ønsker og behov.

Vi kommer gerne forbi hos dig for at orientere om mulighederne for grønne energiløsninger og/eller dit personlige badeværelse.

Vi løser bl.a. opgaver i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon