Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Drypper din vandhane?

En dryppende vandhane kan koste helt op til 2.500 kr. om året!

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men hvis du ikke gør noget ved det, bliver det kun værre med tiden. Drypper vandhanen “langsomt”, kan du slippe med en ekstra vandregning på omkring 200 kroner om året. Men drypper din vandhane “hurtigt” eller småløber, må du indstille dig på en ekstra vandregning på over 2.500 kr. Når vandhanen drypper konstant, så samler der sig hurtigt kalkpletter på vasken som medfører mere unødvendig rengøring.

Quooker Fusion Round

Udskift din vandhane med et blandingsbatteri

Hvis vandhanen (også kendt som armatur eller blandingsbatteri i Vvs-branchen) drypper, skal den naturligvis repareres. Det kan også være en god idé at udskifte dit gamle to-grebsarmatur til et moderne et-grebsarmatur.

Mens det gamle blandingsbatteri har to håndtag til blandingen, har det moderne blandingsbatteri kun et enkelt greb, der kan blande det varme og kolde vand og på den måde regulere temperaturen. Der er flere fordele ved denne løsning:

 • Det er hurtigere og lettere at temperere vandet med ét greb
 • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på hanen.
 • Termostatstyring: Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forindstilles
  Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.
 • Der kan spares adskillige liter vand

Du kan spare endnu flere dyre dråber ved at installere en vandbesparende hane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet på vandhanen. Montering af vandhane er bare en af de mange opgaver vi løser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit One afmontering

Hvis toilettet løber, kan det koste op til 10.000 kr.

Det er ikke kun en dryppende vandhane, der kan koste dig dyrt. Hvis toilettet løber, så der er uro i kummen, kan der løbe op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken, svarende til vand for 10.000 kr. Du kan risikere, at toilettet løber så lidt, at du ikke kan se det, men det kan alligevel ende med en ekstraregning på 2.500 kr. på et år – samme pris som et nyt, moderne og økonomisk toilet koster. Læs mere om det og de andre toilettyper herunder:

 • Vandsparefunktion: Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare både vand og penge hvert år
 • Berøringsfri skyl: Udskylning sker ved at føre hånden over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret
 • Dusch funktion: Med de nye toiletter fra Geberit er der taget hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle
Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Fra vandhane til komplet badeværelse

Foruden vandhaner og toiletter, tilbyder vi følgende til dit badeværelse:

 • Håndvask
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør
 • Badeværelsesinspiration

Kontakt din VVS-installatør Thrane VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Virum

Vi hjælper kunder med reparation og installation af vandhaner og alt andet vvs-arbejde til badeværelser i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning. Kontakt os for en uforpligtende snak.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon