Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Bestil et Gratis Badtjek

Bestil et uforpligtende og Gratis Badtjek i dag og bliv præsenteret for de bedste badeværelsesløsninger på markedet. Det er den bedste start på et nyt badeværelse!

Book et Gratis Badtjek her!

Udfyld nedenstående formular og book et Gratis Badtjek fra Bedre Bad Virum. Når vi har accepteret anmodningen, så sender vi en af vores kompetente medarbejdere hjem til dig. Husk at et badtjek er ganske uforpligtende, så der er ingen grund til ikke, at få foretaget et badtjek. Start på din drøm om et nyt badeværelse allerede i dag!

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

  Hvad er et Gratis Badtjek?

  Er du interesseret i en renovering af dit gamle badeværelse? Du overvejer måske nye badeværelsesmøbler og tilbehør, eller måske ligefrem en totalrenovation. Er du i tvivl omkring hvad, der kan lade sig gøre? Så er et badtjek lige noget for dig! Når du booker et Gratis Badtjek hos Thrane VVS – Bedre Bad Virum får du tilsendt en af vores autoriserede medarbejdere. Personen foretager en grundig gennemgang af dit nuværende badeværelse. Alt fra rummets størrelse – til diverse VVS-installationer bliver vurderet og kontrolleret. Efter denne grundige gennemgang, vil du blive præsenteret for dine forskellige muligheder. Vores fagkyndige medarbejder vil råde dig omkring den bedste fremgangsmåde, uanset om du ønsker:

  • Udvidelse af badeværelset.

  • Omlægning

  • Totalrenovering

  Herefter tager vi en snak med dig omkring dine behov og ønsker. Hos Bedre Bad Virum har vi mange års erfaring, med at skabe både flotte og inspirerende badeværelser. Vi har renoveret flere badeværelser end du kan tælle, og kan efterhånden kalde os eksperter indenfor vores felt. Hos Thrane VVS hylder vi mangfoldigheden og individualiteten. Vi forstår til fulde behovet for, at have et badeværelse, der afspejler ens personlighed og møder ens funktionelle behov. Derfor lægger vi stor vægt på, at hjælpe vores kunder frem til den helt rigtige badeværelsesløsning for dem. Vi kan skabe alle slags badeværelser – både store og små. Bombastiske og minimalistiske. Uanset hvilken stil der tiltaler dig, så kan vi skabe dit drømmebadeværelse.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

  Badeværelset er et af de vigtigste rum i boligen!

  Vi mener, at badeværelset er et af boligens absolut vigtigste rum. Hver eneste morgen når mennesker over hele verden står op, så starter deres dag på badeværelset. Hver eneste aften, når de går i seng, så er det på badeværelset dagen bliver sluttet af. Derfor er det exceptionelt vigtigt, at badeværelset tilbyder trygge og behagelige rammer, da rummet netop starter og slutter dagen. Det helt rigtige badeværelse er et meget subjektivt emne. Vi har alle forskellige smage og personlige behov. Derfor har vi her hos Bedre Bad Virum specialiseret os i, at skabe helt personlige badeværelser. Vi arbejder ikke ud fra et standard design, hvor alle badeværelserne bliver ens. Vi ved derimod vigtigheden i, at lade kunderne udtrykke deres drømme og krav til badeværelset. Der findes mange forskellige måder hvorpå man kan personliggøre badeværelset. Derfor tilbyder vi løsninger med forskellige armaturer, badeværelsesmøbler, toiletter og mange andre badeværelseselementer.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

  Erfaring og netværk

  Vi har som tidligere nævnt mange års erfaring med skabelsen af flotte og inspirerende badeværelser. Udover vores mangeårige erfaring og interne ekspertise inden for feltet, så kan vi også trække på vores medlemskab i Bedre Bad kæden. Hos Thrane VVS er vi medlemmer af den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Vores medlemskab har givet os et stort netværk, der inkluderer nogle af landets bedste VVS’er. Gennem kæden kan vi sparre med andre kompetente vvs-virksomheder omkring nye løsninger, og elegante badeværelsesløsninger. Kæden holder også løbende sine medlemmer opdateret omkring de nyeste trends, teknikker, funktioner og meget mere relateret til vores fagområder. Dette gør, at vi altid er 100 % opdateret, med de nyeste og mest effektive løsningsmetoder, og kan tilbyde dig et væld af forskellige muligheder.

  Hvis du har yderligere spørgsmål omkring et Gratis Badtjek, eller andre generelle vvs-relaterede spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til, at tilbyde vores ekspertise gennem kompetent rådgivning og vejledning.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 45 85 83 95
  info@thranevvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon