Bedre Bad - Bedre Energi - SkabRum møbel og vask - Ifö Spira Art væghængt toilet - hansgrohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Lys og lamper til badeværelset

Bedre Bad Virum hjælper dig med belysning og lamper til badeværelset

Når du skal vælge dit badeværelsesbelysning er der mange ting som der skal tænkes indover. Ønsker man lamper, skal disse passe til selve indretningen. Der findes alt fra børstet krom til kobber lamper, og fantasien sætter kun grænsen. Højden til loftet spiller også ind, og selve rummets indretning. Dog er det altid ens personlige stil som skal skinne igennem. Vi har massere af idéer og muligheder, så vi kan altid rådgive og vejlede dig korrekt gennem dine muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Prioriter et spejl med lys på dit badeværelse

Vi tilbringer alle mere eller mindre tid foran vores badeværelsesspejl. Vi lægger måske make-up eller barberer os, og derfor er et LED spejl med lys bagved eller et badeværelsesspejl med ovenlys er værd at overveje. Du skal sørge for at sætte lamper op ved siden af og lampe over spejlet for at få den bedste oplysning af ansigtet. Du kan f.eks. få en lampe til spejlet som er speciallavet til formålet. Samtidig skal du også vælge pærer med den rigtig farvetemperatur til når du f.eks. lægger makeup.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Badeværelsesbelysningen bliver bedst hvis du tænker i helheder

For at lyset i dit badeværelsesspejl bliver optimalt skal du også sørge for oplysning af resten af badeværelset. Hvis lyset i resten af lokalet ikke er afstemt med lyset ved dit spejl, så kan der nemlig opstå kontraster, som gør det mere anstrengende at bruge spejlet, da dit syn bliver generet. I dag er udvalget stort blandt lamper til badeværelset – der er lige fra pendeller til små led-lamper. Læs mere på Bedre Bad – Bedre Energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

LED belysning kan sætte et personligt præg på dit badeværelse

Med de små LED lamper, der findes på markedet, kan du nemt oplyse nye områder af dit badeværelse og give det en unik stemning. F.eks. kan du placere LED lys i dine skuffer eller skabe lys under dine badeværelsesmøbler eller bagved toilettet. En mere krævende løsning kunne også være lys i form af LED pærer eller spots bag en kant oppe under loftet langs væggene, eller et spejl med LED. Der findes mange forskellige former for vådrums indbygningsspot og det er kun fantasien der sætter grænser.

LED spot til badeværelset kan også være i form af en forsænket kant ved loftet, der tilfører imiteret dagslys i et badeværelse uden vinduer. Få mere inspiration til badeværelsesbelysning med LED lamper her på Bedre Bad – Bedre Energi’s hjemmeside.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Belysning er en del af totalløsningen på nyt badeværelse

Når vi udfører badeværelser, indtænker vi badværelsesbelysningen ved indretning af dit badeværelse. Ring til os på tlf. 45 85 83 95 og hør mere.

Vi laver totalløsninger på badeværelser i Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon