Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Bred vifte af kompetencer

Hos Bedre Bad Virum – Thrane VVS har vi en bred vifte af kompetencer. Vi løser stort set alle typer af opgaver, uanset størrelsen og kompleksiteten. Vi lægger altid et meget stort fokus på kvalitet og god service, når vi løser opgaver. Vores primære kompetencer delt ud på 3 hovedområder:

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Unikke badeværelsesløsninger

Uanset om du skal have omlagt dit badeværelse, eller det skal totalrenoveres, så kan vi være dig behjælpelig. Vores kompetente vvs-installatører har mange års erfaring med skabelsen- og renoveringen af forskellige badeværelsesløsninger.

Ønsker du det helt personliggjorte badeværelse, så kan vores medarbejdere hjælpe dig med alt – lige fra inspirationen til det helt færdige bad. Udover totalrenovationer og rekonstruering af badeværelser, så kan vi også ordne de helt små ting. Trænger du f.eks. til, at få udskiftet din gamle vandhane, eller det løbende toilet, så ring til Bedre Bad Virum. Vores dygtige VVS’ere løser dine problemer effektivt og kompetent. Er budgettet ikke til den helt store renovering af badeværelset, så kan vi hjælpe med mere budgetvenlige løsninger.

Vidste du f.eks. at udskiftning af badeværelsesmøblerne, kan puste helt nyt liv i dit gamle badeværelse. Nye badeværelsesmøbler i en kombination med nyt badeværelsestilbehør, kan give dig et helt “nyt” badeværelse uden den helt store renovation. Lyder dette, som noget for dig? Så kan vi tilbyde et gratis badtjek, som kan orientere dig omkring dine muligheder.

Den optimale energiløsningen til din bolig

Har du brug for hjælp til en ny eller eksisterende energiløsning? Hos Bedre Bad Virum løser vi alle typer af energiopgaver. Vi kan hjælpe dig med de helt traditionelle energiløsninger, samt alternative energikilder. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring inden for et væld af forskellige energi- og varmeløsninger. Når vi løser energi og varme opgaver sigter vi altid efter, at levere energioptimerede løsninger til vores kunder. Grunden til dette er, at en energioptimeret løsning forbruger færre ressourcer, hvilket både er godt for miljøet og for kunden. Denne holdning til energioptimering gælder uanset, om du har et oliefyr eller du er interesseret i mere miljøvenlige løsninger såsom jordvarme og fjernvarme. Uanset hvad, så sikrer vi dig et optimeret anlæg, der forbruger mindst mulig ressourcer. Dette er altså både godt for miljøet og for kundens energiregning.

Er du interesseret i dine muligheder med alternative energiløsninger, eller vil du bare have optimeret dit anlæg for, at spare på el og varmeregningen? Uanset hvad så tøv ikke med, at kontakte  Bedre Bad Virum allerede i dag. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Alle typer af VVS-Opgaver

Hos Thrane VVS er vi autoriserede vvs-installatører. Vores kompetente og servicemindede medarbejdere løser alle typer af vvs-opgaver. Dette gælder både store og små vvs-opgaver. Uanset opgavens størrelse går vi til den, med det samme store engagement, som vi ligger i alt vores arbejde. Vi har stor erfaring med reparationer og service på alle former for vand og varmeinstallationer. Herudover tilbyder vi også diverse blikkenslager opgaver, såsom: Tagarbejde, blikarbejde, nedløb og inddækninger osv. Du kan læse mere omkring, hvilke vvs-opgaver vi tilbyder her på siden. Kontakt os og læs mere om vores vvs-kompetencer.

Uanset hvilket område du er interesseret i, så går vi til enhver opgave med engagement og med målet om, at sikre dig holdbare, sikre og økonomisk forsvarlige løsninger. Skal din VVS-opgave løses med godt håndværk og i en høj kvalitet, så kontakt Bedre Bad Virum – Thrane VVS. Vi er klar til at leve op til din tillid!

Læs mere om vores kompetencer herunder:

Du kan også:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon