Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Beregn energimærket (A til G) på dit hus

– se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Du kan her beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Få energirådgivning hos Bedre Bad Virum

Viser resultatet af ovenstående beregning en mulighed for besparelser på dit energiforbrug? Så kan vi være behjælpelige med rådgivning om energioptimering og alternative energiløsninger. Nedenfor kan du udfylde kontaktformularen og så vender vi tilbage snarest muligt. Du er også velkommen til at ringe for at høre nærmere.

Du kan også tage et kig på vores energitjek side, for at læse mere omkring vores service og se hvilke punkter i din bolig vi gennemgår.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 45 85 83 95
  info@thranevvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon