Centralvarme

VVS-installatør Bedre Energi Virum – Thrane VVS hjælper med centralvarme i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg. Vi står altid klar når du oplever problemer med din centralvarme-anlæg. Bliver enkelte rum ikke opvarmet korrekt, selvom radiatoren er skruet helt op, så vil man ikke opleve den komfort man forventede. Hertil er dette et problem som ikke blive løst af sig selv. Derfor er vi altid din autoriseret VVS-installatør når du står med problemer i centralvarme-anlægget. Mange anlæg er af ældre dato, og du kan derfor opleve fejl. Dog kan der være mange grunde til at anlægget ikke virker korrekt. Nogen gange kræver det et helt nyt anlæg, andre gange kan det klares af en VVS'er. Samtidig kan du altid bruge din lokale Bedre Bad VVS'er til andre steder i huset.

Vi er også leverandør af andre VVS-ydelser som

Hurtig udrykning ved problemer med din centralvarme

Vi kan både sørge for at du får installeret centralvarme helt fra start eller tage os af serviceringen efterfølgende. Det vigtigste er at vi med vores 6 servicevogne aldrig er langt væk, hvis du skulle få problemer med din centralvarme.

Servicering af centralvarme-anlæg

Thrane VVS har mange års erfaring inden for faget, og med kunder som Lyngby Taarbæk Kommune, der stiller meget strenge krav til kvalitet, så har vi også for længst bevist at vi er gode til vores arbejde. Det uanset om du blot skal have skiftet et blandingsbatteri, serviceret din centralvarme eller skal have installeret et helt nyt badeværelse.

Kontrol – din garanti for servicering af dit centralvarme-anlæg

Tillid er godt, men kontrol er bedre og vi vil gerne give kunderne tryghed. Derfor er vi også medlem af Garantiordningen i Tekniq, som løbende foretager kvalitetskontroller.

Du er med andre ord i trygge hænder, hvis du vælger os til at servicere dit centralvarme-anlæg.

Vi kan også levere, installere og udføre eftersyn på:

Du kan også: