Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme og indeklima

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Centralvarme

VVS-installatør Bedre Energi Virum – Thrane VVS hjælper med centralvarme i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg. Vi står altid klar når du oplever problemer med din centralvarme-anlæg. Bliver enkelte rum ikke opvarmet korrekt, selvom radiatoren er skruet helt op, så vil man ikke opleve den komfort man forventede. Hertil er dette et problem som ikke blive løst af sig selv. Derfor er vi altid din autoriseret VVS-installatør når du står med problemer i centralvarme-anlægget. Mange anlæg er af ældre dato, og du kan derfor opleve fejl. Dog kan der være mange grunde til at anlægget ikke virker korrekt. Nogen gange kræver det et helt nyt anlæg, andre gange kan det klares af en VVS’er. Samtidig kan du altid bruge din lokale Bedre Bad VVS’er til andre steder i huset.

Vi er også leverandør af andre VVS-ydelser som

Hurtig udrykning ved problemer med din centralvarme

Vi kan både sørge for at du får installeret centralvarme helt fra start eller tage os af serviceringen efterfølgende. Det vigtigste er at vi med vores 6 servicevogne aldrig er langt væk, hvis du skulle få problemer med din centralvarme.

Servicering af centralvarme-anlæg

Thrane VVS har mange års erfaring inden for faget, og med kunder som Lyngby Taarbæk Kommune, der stiller meget strenge krav til kvalitet, så har vi også for længst bevist at vi er gode til vores arbejde. Det uanset om du blot skal have skiftet et blandingsbatteri, serviceret din centralvarme eller skal have installeret et helt nyt badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Kontrol – din garanti for servicering af dit centralvarme-anlæg

Tillid er godt, men kontrol er bedre og vi vil gerne give kunderne tryghed. Derfor er vi også medlem af Garantiordningen i Tekniq, som løbende foretager kvalitetskontroller.

Du er med andre ord i trygge hænder, hvis du vælger os til at servicere dit centralvarme-anlæg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon