Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Naturgas

Bedre Bad – Bedre Energi Virum – Thrane VVS er en virksomhed der kan sit kram indenfor VVS. Med næsten 60 års erfaring i bagagen og kunder i porteføljen som kun accepterer den absolut bedste service og kvalitet, har vi for længst bevist, at vi er blandt de bedste.

Udnyttelse af naturgas med Weishaupt Thermo Condens-system

Vi har ikke kun høje kvalitetskrav til vores arbejdsudførelse – men også til de produkter, som vi installerer, herunder naturgas-kedler.
Weishaupt Thermo Condens-systemet fremstår som et godt eksempel for det koncept, der omfatter økonomi samt sikker og miljøvenlig udnyttelse af naturgas.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Naturgas-teknologi helt fremme

Med Weishaupt får du den eneste naturgas-kedelleverandør, der har O²-regulering som standard i alle kondenserende naturgas-kedler i serien. Systemet tilbyder mange forskellige og vigtige funktioner, der gavner både dig som bruger og som fagmand:

 • Forbrændingskvaliteten overvåges dynamisk
 • Kondensationsteknikken er fremtidssikker
 • Den konstante O²-værdi sikrer lav udledning af skadende stof
 • Forbrændingen reguleres optimalt med SCOT-systemet.
 • Naturgas-kedlen starter blødt og larmer meget lidt i drift.
 • Lang levetid
Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Universelle muligheder og tidsbesparende installation med naturgas

Fra fabrikken er monteret ventiler til natutrgas og varme samt forskllige rørtilslutninger, så varmecentret kan monteres let, enkelt og hurtigt. Weishaupt Thermo Condens Kompakt varmecenter får et udseende uden rør, der kan ses med det blotte øje, da alt befinder sig inden for kappen.

Varmecentret er perfekt til installation i enten parcelhuse eller større villaer med dets tidsløse design og meget ydelsesstærke varmtvandsbeholder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

En troværdig service

Fremtidssikret betyder hos Weishaupt, at kunden kan få tilbudt et førsteklasses servicekoncept. Uanset om det er et servicefirma, du har aftale med eller du har valgt en anden løsning. Weishaupt kundeservice står altid til rådighed 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Andre kompetenceområder udover naturgas

Udover gaskedler og varmepumper kan vi naturligvis også hjælpe med mere traditionelle VVS-opgaver som installering helt eller delvist af badeværelse. Vi er også autoriseret kloakmester og kan hjælpe, hvis du har problemer med kloakeringen.

Vi udfører installation af naturgas samt varmepumpe og andre VVS-opgaver i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon