Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme
Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Installation af gulvvarme

Gulvvarme kan etableres under alle typer gulve, og gulvvarmen bidrager til

  • at øge komforten i dit hjem, da du undgår kolde fødder
  • at opvarmningen bliver mere jævn

Det er moderne at være ‘gør-det-selv-mand’, men som mange erfarer, og specielt når det kommer til gulvvarme, er der alligevel grænser for hvor meget man kan selv – uden at det ender med at blive både dyrere og mere tidskrævende, end hvis man lod eksperterne komme til. Desuden bør tilkoblingen til det eksisterende varmesystem udføres af en fagmand, og al elektrisk installation skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Der var en gang hvor gulvvarme var dyrt, men sådan er det ikke længere. Den gode varmefordeling gør at gulvvarme er en økonomisk god løsning for rigtige mange husstande. Omkostningerne på de nye anlæg er langt lavere end de var på de gamle anlæg og sørger også for en hurtigere opvarmning i hele boligen. Temperaturen kan derfor også ofte være lavere på din gulvvarme, end hvis du havde haft traditionelle radiatorer, hvilket selvfølgelig også betyder en lavere udgift på varmeregningen. En anden fordel ved gulvvarme er at du slipper for de pladskrævende radiatorer, som både fylder og ofte også er grimme at se på. Det er en af de helt store grunde til at flere og flere vælger gulvvarme, da det giver en langt store indretningsfrihed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme-installation med viden og rigtigt værktøj

Hvis installation af gulvvarme ikke udføres rigtigt fra start, kan det ende med at blive særdeles dyrt at lave om. Vi har næsten 60 års erfaring indenfor faget og selvom det ikke gør os ufejlbarlige, så gør det os til eksperter når der skal lægges gulvvarme. Gennem vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi kæden, har vi desuden adgang til sparring med vores mange kollegaer landet over, som går at vi altid er opdaterede på den nyeste viden og trends indenfor branchen.

Du kan derfor trygt vælge Thrane VVS hvis du overvejer at skifte din nuværende varmekilde ud med gulvvarme. Vi sørger for at give dig en løsning, som du bliver glad for tilfreds med i mange år frem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss Ally gulvvarme app

Energisparende gulvvarme

Fordele ved gulvvarme

  • Gulvvarme giver velvære i form af opvarmede gulve i de kolde måneder
  • Gulvvarme er en særdeles energibesparende løsning til opvarmning af boligen.

Bedre Energi Virum – Thrane VVS sikrer dig en god gulvvarme-løsning. Vi har mange års erfaring med gulvvarme, især i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Mere end gulvvarme

Udover at være eksperter indenfor gulvvarme, er vi også autoriserede kloakmestre, og skulle du ønske dig et helt nyt badeværelse, så kan vi forestå alt fra start til slut. Med os som partner skal du ikke bekymre dig om koordinering af alle de forskellige typer håndværkere, der skal til før du har et færdigt resultat. Vi løser opgaven som totalprojekt – med styring af alt gennem hele processen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon