Jordvarme

Hvad er jordvarme og hvordan fungerer det?

Ved jordvarme graver man haven op og lægger en slange dybt ned i jorden. Inde i boligen får man installeret et jordvarmeanlæg. I slangen løber der vand. Jordvarme fungerer så ved, at vandet opvarmes af jorden, som er lun efter at have været udsat for solstråler dagen lang. Jorden vil også om vinteren være varmere end oppe på overfladen, for jord er effektiv til at holde på varmen. Varmen fra jorden vil blive afgivet til vandet indeni slangen, da dette vand er koldere. Når vandet i slangen er blevet tilpas opvarmet, vil vandet i slangerne afgive dets varme til din bolig. På den måde kører systemet rundt og vil hele tiden kunne afgive varme.

Jo mere sol, desto bedre. Så sørg for slangerne fra jordvarmen bliver lagt et sted, hvor du ikke har et behov for at plante træer, buske m.m.. Det vil komme til at skygge for at solen opvarmer jorden og vil nedsætte effektiviteten af anlægget.

Jordvarme gavner energibudgettet og din boligs salgspris

Vi anbefaler jordvarme, hvis du ønsker at investere i en god energiløsning.

Det kan være uoverskueligt at finde ud af hvilket varmesystem, du skal vælge. Her kan du gøre brug af vores råd og vejledning på baggrund af vores store erfaring. Vi installerer og servicerer enhver form for varmesystem.

Dæk op til 70% af din boligs energibehov med jordvarme

Med jordvarme kan du blive helt eller delvist selvforsnynende med varme. Jordvarme kan udgøre helt op til 70% af boligens samlede energibehov. Du kan supplere jordvarme med solceller på taget, hvis du ønsker at opnå 100% selvforsyning.

Lad os tage en snak om jordvarme

Vi vil gerne informere dig om, hvilke muligheder du har for jordvarme, andre varmesystemer, VVS og bedre energi. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

Vi udfører installering af jordvarme i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi er stolte af at have mange tilfredse kunder - er du den næste? Ring til os nu på 45 85 83 95.

Vi kan også levere, installere og udføre eftersyn på:

Du kan også: