Klimaanlæg

Klimaanlæg og dit behov

Klimaanlæg finder sin berettigelse i mange forskellige sammenhænge for at sikre et rums;

  • fugtighed
  • varme
  • afkøling

Uanset klimanlæggets formål vil du finde den rette leverandør i Bedre Energi Virum - Thrane VVS. Vi er eksperter indenfor alle VVS-branchens discipliner, som udover klimaanlæg dækker;

Professionel rådgivning om klimaanlæg

Der er mange hensyn, der skal tages, før den rigtige klimaanlægsløsning kan findes og i den proces er vi klar til at rådgive jer. Det nytter jo ikke at investere i et klimaanlæg der er for lille til opgaven. I skal derfor være velkommen til at stille spørgsmål, om ting i er nysgerrige på, eller undrer jer over. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe med at besvare dem, så i kan blive klogere på jeres muligheder. 

Installation og servicering af klimaanlæg

Thrane VVS er et lille familieejet VVS-firma med mere end 60 års erfaring inden for faget. En erfaring, der kombineret med vores tilknytning til Garantiordning Tekniq, skaber absolut tryghed for vores kunder. Udover installering og servicering af klimaanlæg, tilbyder vi også mere traditionelle VVS-services som installering helt eller delvist af badeværelser, opsætning af gaskedel og ikke mindst håndtering af opgaver indenfor kloakering.

Installation af klimaanlæg i hele Nordsjælland

Thrane VVS har mange års erfaring med klimaanlæg, især i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Så står du og mangler en leverandør af klimaanlæg, som du kan stole på og til en pris, der er til at betale, så tag endelig kontakt til os for en snak. Vi er altid klar til en dialog om mulighederne.

Vi kan også levere, installere og udføre eftersyn på:

Du kan også: