Kloakarbejde

Vi renser defekte kloaksystemer og finder fejl på gamle ledninger

Vi er autoriseret kloakmester og håndterer derfor alle afløbsinstallationer for virksomheder, husejere og boligforeninger.

Vi klarer bl.a.:

  • Reparation af vandforsyningsrør
  • Reparation af stoppede afløb
  • Rensning af faldstammer og kloakledninger
  • Kloakering
  • Rensning af afløb i bad, bryggers og køkken
  • Isætning af højvandslukkere og kloak kontraventiler.

Da vi er autoriserede kloakmestre, kan vi også etablere ny kloakering. Det er altid en god ide at lade en fagmand gennemgå kloakrør for på den måde at komme eventuelle skader og slid i forkøbet og sikre minimal skade. Vi renser også defekte systemer og finder fejl på gamle ledninger. Bedre Bad - Bedre Energi Virum - Thrane VVS er din leverandør, hvis du vil have garanti for netop kvaliteten.

Rottebekæmpelse

Er der rotter i kloaksystemet, så skal problemet bekæmpes. Vi ved, hvordan det gøres effektivt med dagens moderne produkter – eksempelvis med rottespærre.

Hurtig udrykning

Vi er kendt for hurtig udrykning i forbindelse med stoppet toilet eller oversvømmelse, da det kan være med til at minimere skadens omfang.

Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Virum - Thrane VVS, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller vil høre mere om vores kloakservice. Vi laver også almindelige VVS-opgaver og kan ligeledes tilbyde installering og servicering af både gaskedel og varmepumpe.

Vi udfører opgaver indenfor både kloakarbejde samt installering af gaskedel og varmepumpe i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

 

Læs mere om vores kompetencer herunder: