Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Luft til vand-varmepumpe

Udnyt energien i udeluften

Med en luft til vand-varmepumpe er du sikret både varme og varmt brugsvand i boligen. Den er meget billigere at installere sammenlignet med et jordvarmeanlæg, da din have ikke skal graves op i forbindelse med nedlægning af slanger. Her kan du læse mere om hvordan du kan udnytte luften, der suser forbi din bolig. Ved at trække varme ud af den frie luft, kan du nyde et lunt indeklima og varmt vand.

Med en luft til vand-varmepumpe kan du producere din egen energi og dermed spare mange penge. En af de nyere løsninger på markedet. Ved at få installeret et luft til vand anlæg, opnår du mange fordele. Et anlæg er billig i drift, og du vil opnå store besparelse, kontra andre former som for eksempel naturgasanlæg og oliefyr. Udover dette får du også en lang levetid på anlægget. Varmepumper er en investering, som år efter år vil give dig besparelser. Over længere tid vil en varmepumpe tjene sig selv ind igen. På samme tid kan du have god samvittighed med at du har en grøn og miljørigtig varmeløsning.

Varmepumpen virker også i frostvejr

Da luft til vand-varmepumpen sætter den indsugede udeluft under højt tryk, kan den trække energi ud af luft, som er under frysepunktet. En luft til vand varmepumpe er derfor en god løsning, da den virker hele året rundt, lige meget vejret.

Alternativ løsning

En alternativ løsning til luft til vand-varmepumpen kunne være et jordvarmeanlæg. Et jordvarmeanlæg varmer væske op nede i jorden, som den henter op. Jordvarmeanlægget har en meget konstant temperatur hen over hele året og dets måneder, og den er specielt god til folk med store haver, der har plads til anlægget.

Sådan fungerer luft til vand-varmepumpe – populært sagt!

Varmepumper står oftest uden for huset. En ventilator trækker udeluften ind i varmepumpen. Her sættes luften under tryk og luftens indhold af energi trækkes ud og opvarmer en væske. Væsken sendes via rør/slange ind i dit hus til varmtvandsbeholderen. I en varmtvandsbeholder opvarmer væsken både brugsvand og radiatorvand/vandbåren gulvvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug én kWh og få fire igen

Varmepumpen kræver naturligvis strøm for at kunne fungere. Men hver gang den bruger 1 kWh til drift, producerer den 3-5  kWh til opvarmning.

Man beregner pumpens SCOP-værdi, der er udtryk for hvor mange kWh, den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er varmepumpen.

Kontakt os for en varmepumpeløsning

Få en god dialog omkring en varmepumpeløsning til din bolig eller et godt varmeanlæg til din bolig. Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser i det for dig.

Vi tilbyder flere forskellige slags varmepumpeløsninger:

  • Jordvarmepumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

Læs om de forskellige varmepumpeløsninger her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon