Oliefyr

Hvor ofte har man ikke både hørt og prøvet på egen krop, at det ikke altid er billigst at gøre det selv? Vi hører det i hvert fald ofte, men handler du med Bedre Energi Virum - Thrane VVS, så vil du opdage at det rent faktisk i det lange løb kan være sandt.

Den professionelle løsning – sikker drift

Vi er professionelle VVS installatører gennem mange år og kan servicere alt fra dit oliefyr og varmepumper til reparation og vedligehold af de sanitære forhold. Med jævnligt kontrol af dit oliefyr, så sikrer du dig mod ærgrelser i de kolde måneder på året, hvor et oliefyr jo arbejder ekstra hårdt.

Servicering – optimal energiudnyttelse

Med jævnlige serviceeftersyn af dit oliefyr får du ikke blot en sikker drift, men også garanti for den bedste energiudnyttelse. Udover at kunne sikre dit driften af dit oliefyr med jævnlige servicebesøg, så kan vi også foretage service og eftersyn af mange andre anlæg.

Ekspert i VVS-installationer

Bedre Energi Virum - Thrane VVS har mange års erfaring med oliefyr, især i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Der er mange bolde, der skal holdes i luften, og vi har erfaringen. Så kontakt os næste gang du skal have set dit oliefyr efter eller ønsker nye VVS- installationer.

 

Læs mere om vores kompetencer herunder:

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Du kan også: