Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Stig Thrane
Bedre Bad partner – Autoriseret VVS-installatør
Stig Thrane Bedre Bad Partner - Thrane VVS

Varmesystemer: Effektive løsninger til din bolig og virksomhed

Et effektivt varmesystem er ikke kun godt for din komfort, men også for din økonomi. Hvis dit varmesystem ikke fungerer optimalt, kan det føre til højere varmeregninger og en mindre behagelig temperatur i din bolig eller virksomhed.

Få dit varmesystem tjekket af eksperter

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, uanset om det er centralvarme, jordvarme, fjernvarme, gulvvarme, klimaanlæg eller varmepumpe. Vores mål er at sikre, at dit system fungerer optimalt, så du kan spare penge og nyde en behagelig temperatur.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Professionel service og installation

Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring samt levering og opsætning af nyt varmesystem. Vores erfarne team sikrer, at installation og vedligeholdelse udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende regler.

Lokal ekspertise i dit område

Vi installerer og servicerer varmesystemer i Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg. Vi er din lokale partner, når det kommer til varmesystemer, VVS og badeværelsesinstallationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Har du brug for rådgivning eller hjælp med dit varmesystem, VVS-installation eller nyt badeværelse? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg som Gaskedler, Fjernvarme, Gulvvarme, Jordvarme, Oliefyr, Varmepumper, Luft til vand-varmepumper, Centralvarme, Klimaanlæg.

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 45 85 83 95
info@thranevvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon