VVS

VVS er en af vores spidskompetencer. Alle i vores medarbejderstab er engagerede og professionelle, og er parate til at hjælpe dig med enhver VVS-opgave. 

Vi løser både store og små VVS-opgaver – bl.a. inden for:                                

  • Reperationer og service på alle former for vand- og varmeinstallationer
  • Renovering af fyrrum
  • Kedelarbejde – herunder udskiftning
  • Skiferarbejde - tag
  • Kviste – inddækninger zink
  • Blik – tag, nedløb og inddækninger
  • Totalløsninger inden for badeværelse og bryggers

Vi kombinerer et højt serviceniveau med kvalitet - og gennem præcis tilrettelæggelse og arbejdsudførelse løser vi opgaver indenfor VVS på en effektiv og økonomisk måde.

Uanset om dit afløb eller toilet er stoppet, din vandhane drypper eller det er noget helt andet, så kan vi hjælpe dig. En VVS-servicering kan sikrer dig en længere levetid på dine installationer, og derved spare penge på den lange bane. Vi tilbyder løsninger til enhver installation og du kan altid forvente en professionel og faguddannet medarbejder, når du bestiller service fra os. Kvalitets håndværk er en del af vores DNA, og vi leverer altid ud fra denne præmis. Alt hvad vi laver, skal være det ypperste, så vi sikre langtidsholdbare løsninger for jer. Når vi er ude ved jer og lave service, så kan man som service minded og professionel håndværker ikke undgå at ligge mærke til fejl eller muligheder for forbedringer. Så du kan derfor altid forvente forslag til forbedringer, hvis vores medarbejder støder på noget under sit arbejde. Disse forbedringer kan med fordel klares for dig og eventuelt spare dig penge på varme- og vandregningen.

Vi udfører bl.a. VVS-opgvaer i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Læs mere om vores kompetencer herunder:

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Du kan også: