Kvalitet

Bedre Bad Virum – Thrane VVS er medlem af Tekniq. Vi er underlagt foreningens kvalitetsstyringssystem, og vores arbejde bliver løbende kontrolleret af VVS branchens kvalitetskontrol.

Kvalitetssikring skal forebygge skader og dårligt udført arbejde. Er kvaliteten i orden, undgår man udgifter og besværet ved at skulle rette fejl og mangler senere hen. Ikke mindst ved at undgå fejl i indbyggede bygningsdele sparer man tid, besvær og penge.

Vores mål: Undgå skader og svigt

Målet er at undgå større skader og de mange svigt i byggeriet, hvor banale årsager og brug af forkerte materialer eller metoder kan få store konsekvenser.

Kvalitetsstyring skal sikre kunden korrekt udført arbejde og ikke mindst veluddannede serviceteknikere.

Certificerede Vådrumsinstallatører

Vi er uddannet BBA Certificerede Vådrumsinstallatører, der er en sikring for at vi levere et godt stykke arbejde. Vi har erhvervet os denne certificeret i tæt samarbejde med Teknologisk Institut. Thrane VVS - Virum K ønsker at sikre alle private og erhvervskunder den absolut bedste kvalitet til vådrumsløningen - uanset om du har brug for ekspertise inden for badeværelser eller bryggers.

Certificerede Energivejledere

Hos Bedre Energi Virum K - Thrane VVS, kan vi kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige viden, og samtidig besidder de nødvendige arbejdsteknikker, som det kræves for, at kunne opstille samtlige relevante løsninger til netop dig.

Læs mere om din lokale VVS'er: