VVS-installatør i Virum

Hos Bedre Bad i Virum får du et højt service niveau med kvalitet til alle dine vvs-opgaver inden for kloak, blik og varme. Som vvs-installatør kombinerer vi et højt serviceniveau med kvalitet - og gennem præcis tilrettelæggelse og arbejdsudførelse løser vi alle former for vvs-installationer på en effektiv og økonomisk måde.

Certificeret Energivejleder

VVS-installatør Stig Thrane er certificeret som energivejleder. Certificeringen sker i tæt samarbejde med Teknologisk Institut i Aarhus og Taastrup og er faktisk en uddannelsesmæssig overbygning på energivejlederuddannelsen.

Certificerede vådrumsinstallatører

Bedre Bad i Virum er også BBA certificeret Vådrumsinstallatører. En certificering, der er udviklet i tæt samarbejde med Teknologisk Institut. Bedre Bad – Bedre Energi ønsker med certificeringen at sikre både private og erhvervskunder den absolut bedste kvalitet i vådrumsløsninger.

VVS-garantiordning

Bedre Bad i Virum er med i en landsdækkende vvs-garantiordning, det giver dig  som kunde en sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. Læs mere om vores vvs-garantiordning.

Bedre Bad Virum – Thrane VVS er et gammelt familiefirma. Vi løser opgaver indenfor vvs-faget i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

VVS-installatør firmaet Bedre Bad Virum udfører arbejde inden for bl.a.:

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Du kan altid kontakte os på tlf. 45 85 83 95 hvor vi kan give et uforpligtende tilbud på en specialløsning.

Læs mere om din lokale VVS'er i Virum: