Dit Badeværelse - din stil

Vi skaber unikke badeværelsesløsninger, efter dine ønsker og behov

Drømmer du om et nyt lækkert badeværelse, som samtidig har alle de nødvendige funktioner, til at gøre hverdagen så let som muligt. Vi realiserer dine drømme, så dit nye badeværelse passer til netop din stil. Vi hjælper dig hele vejen fra skitse til nyt badeværelse med alt hvad det indebærer. Vi hjælper dig bl.a. med:

Ønsker du et perfekt nyt badeværelse, så kontakt os – og træk på den inspiration og viden, som du kan få hos os. Sammen finder vi det, der passer til din stil, smag og ønsker til funktionalitet. Vores opgave er at skabe den løsning, der lever op til dine drømme, ønsker og behov.

Totalløsninger til dit badeværelse

At få nyt badeværelse skal være let og problemfrit for dig, derfor foreslår vi en totalløsning. Hos VVS-installatør Bedre Bad Virum – Thrane VVS har vi en professionel tilgang, og vi styrer hele processen – fra de første løse streger til indsatsen fra de forskellige håndværkere, indtil du står med det nye, indbydende og funktionelle badeværelse.

Det eneste som du skal fokusere på gennem en totalløsninger fra os er, at glæde dig til at opleve dit nye lækre bademiljø og alle de funktioner som følger med. Alle vores samarbejdspartnere efterlever samme høje kvalitetsmål som os selv, så vi er sikre på, at vi skaber et drømmebadeværelse, som holder i mange år frem. 

Vi tilbyder løsninger indenfor badeværelser i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Bliv klogere på valg af badeværelsesløsning