Badeværelsesinspiration

Lige som alle andre rum i dit hjem, skal badeværelset indrettes efter din stil - og her kan vi hjælpe med badeværelsesinspiration.

Stil og smag kan ikke diskuteres. Vi har heldigvis hver især vores egne ønsker til udformning og indretning af badeværelse. Det sikrer individualitet mangfoldighed – og godt for det. Alligevel er der nogle generelle tips, som du kan bruge som badeværelsesinspiration. Dog skal man som person altid forestille sig hvad man ønsker sig af sit badeværelse. Hvilke funktioner skal der være, hvordan det nogenlunde skal indrettes og i hvilken slags stil. Vil man gerne have en minimalistisk stil, eller ønsker man sig en nymoderne badeværelse? Mange af disse spørgsmål blive vi også ofte spurgt om. Hertil kan vi aldrig give det rigtige svar. Vi kan kun vejlede og rådgive, omkring forskellige løsninger fordi i enden er det altid op til dig. Ønsker du en snak med en af vores håndværker før du bestemmer kan vi anbefale et uforpligtende og gratis badtjek. Her vil du 1 til 1 få direkte besked om dine muligheder, ud fra dine ønsker.

Fra vandhane til komplet badeværelse

Vi tilbyder alt til dit badeværelse - lige fra udskiftning af vandhaner til komplette installationsløsninger, herunder: 

 • Vandhane
 • Håndvask
 • Toilet
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør

Badeværelsesinspiration til dit badeværelse

 • Indret badeværelset i funktionszoner, så hele familien kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 • Væghængt toilet, toiletspand og møbler får rummet til at syne større og rengøringen er lettere
 • Lyse fliser åbner rummet, så det syner større, mens mørkt gulv giver rummet kontraster og dybde
 • Udnyt pladsen kreativt. Hvis der er højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i stål eller glas
 • I stedet for at gemme ting af vejen, kan du bruge bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af din indretning. Pangfarver frisker op, mens naturfarver giver rolig og afslappet atmosfære.
 • På et lille badeværelse er en håndklædetørrer et hit, idet den sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæder, som er dejligt varme

I inspirationsfasen, hvor du indhenter badeværelsesinspiration, kan Bedre Bad-fagmanden hjælpe med at afdække dine ønsker, få alle gode idéer på bordet og hjælpe med prioriteringer.

Vi rådgiver ned i mindste detalje for at opfylde alle dine ønsker – vi samler alle trådene omkring dit badeværelse og gør valgene lettere.

Badeværelse i din stil

Få ideer til dine badeværelsesmøbler og til badeværelsestilbehør - se galleriet her. Badeværelsesmøbler og tilbehør er essentielt til at lave sit eget personlige badeværelse. Mængden af badeværelset blive udgjort af møblerne som er placeret der, og derfor spiller de en større rolle. Der skulle gerne være en råd trød mellem møblerne og badeværelset i sig selv. Hvis du har et mindre badeværelse kan det for eksempel være smart af sparre pladsen i et møbel for at få et tilbehør til badeværelset. Alt dette er dog op til dig, men vi hjælper dig gerne på vej. Vi står altid klar med råd og vejledning ved henvendelse.

Løsninger til hele København og Nordsjælland

Vi hjælper kunder med installation af badeværelse i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Kontakt os

Uanset om du skal have et helt nyt badeværelse eller om badeværelset blot skal renoveres, står vi til rådighed med råd og vejledning. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Bliv klogere på valg af badeværelses-løsning – læs om: