lys og lamper til badeværelset

Bedre Bad Virum hjælper dig med belysning og lamper til badeværelset

Når du skal vælge dit badeværelsesbelysning er der mange ting som skal tænkes indover. Ønsker man lamper, skal disse passe til selve indretningen. Der findes alt fra børstet krom til kobber lamper, og fantasien sætter kun grænsen. Højden til loftet spiller også ind, og selve rummets indretning. Dog er det altid ens personlige stil som skal skinne igennem. Vi har masser af idéer og muligheder, så vi kan altid rådgive og vejlede dig korrekt gennem dine muligheder.

Prioriter et spejl med lys på dit badeværelse

Vi tilbringer alle mere eller mindre tid foran vores badeværelsesspejl. Vi lægger måske make-up eller barberer os, og derfor er et spejl med lys bagved eller et badeværelsesspejl med lys over værd at overveje. Du skal sørge for at sætte lamper op ved siden af og lampe over spejlet for at få den bedste opslysning af ansigtet. Du kan f.eks. få en lampe til spejlet som er speciallavet til formålet. Samtidig skal du også vælge pærer med den rigtig farvetemperatur til når du f.eks. lægger makeup.

Badeværelsesbelysningen bliver bedst hvis du tænker i helheder

For at lyset i dit badeværelsesspejl bliver optimalt skal du også sørge for oplysning af resten af badeværelset. Hvis lyset i resten af lokalet ikke er afstemt med lyset ved dit spejl, så kan der nemlig opstå kontraster, som gør det mere anstrengende at bruge spejlet, da dit syn bliver generet. I dag er udvalget stort blandt lamper til badeværelset – der er lige fra pendeller til små led-lamper. Læs mere på Bedre Bad – Bedre Energi.

LED belysning kan sætte et personligt præg på dit badeværelse

Med de små LED lamper, der findes på markedet, kan du nemt oplyse nye områder af dit badeværelse og give dit det en unik stemning. F.eks. kan du placere LED lys i dine skuffer eller skabe lys under dine badeværelsesmøbler eller bagved toilettet. En mere krævende løsning kunne også være lys i form af LED spots bag en kant oppe under loftet langs væggene. Der findes mange forskellige former for vådrums indbygningsspot og det er kun fantasien sætter grænser. 

LED spot til badeværelset kan også være i form af en forsænket kant ved loftet, der tilfører immitateret daglys i et badeværelse uden vinduer. Få mere inspiration til badeværelsesbelysning med LED lamper her på Bedre Bad – Bedre Energi's hjemmeside.

Belysning er en del af totalløsningen på nyt badeværelse

Når vi udfører badeværelser, indtænker vi badværelsesbelysningen ved indretning af dit badeværelse. Ring til os på 45 85 83 95 og hør mere.

Vi laver totalløsninger på badeværelser i Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.