Blikkenslager

Mangler du nogen til at foretage afdækninger af skotrender, så er det en blikkenslager du skal have fat i. Hos Bedre Bad Bedre Energi Virum – Thrane VVS behøver du ikke lede flere steder for at løse flere problemer, idet vi som autoriserede VVS-installatører også kan håndtere blikkenslagerarbejde.

Dertil kommer at vi med kloakautorisation også kan tage os af rørlægning og vedligehold på det område. Vi sætter stor ære i vores arbejde og kvalitet, uanset om det er blikkenslagere, VVS-installatører eller en omlægning af kloak du har brug for. For at sikre kunderne tryghed for den bedste kvalitet, så er vi tilknyttet Garantifonden for Tekniq.

Enhver blikkenslager hos os har stor erfaring og kendskab til alle facetter

Bedre Bad Virum -Thrane VVS har været inden for VVS-faget som familievirksomhed siden 1942 og vi har derfor mange års erfaring. Vores kundeportefølje taler sit eget sprog med hensyn til kvaliteten; vi har kun tilfredse kunder.

Vi udfører blikkenslager-arbejde i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Blikkenslager-arbejde der holder

Når man tilkalder en blikkenslager, er det ikke noget, der skal ske for tit. Det skulle gerne være så godt kvalitetsarbejde, at det næsten er en engangsforseelse. Men for at det kan blive virkelighed, kræver det en god blikkenslager, der kan sit håndværk. Med vores mange års erfaring er vi dit optimale valg af blikkenslager. Vi udfører kun håndværk af højeste kvalitet, og vi er ikke færdige før både vi og du er tilfreds med arbejdet.

 

Læs mere om vores kompetencer herunder:

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Du kan også: