Fjernvarme

En meget stor del af den danske befolkning kender allerede til begrebet fjernvarme. Faktisk bruger ca. 60% af de danske husstande fjernvarme. Og det er der selvfølgelig en god grund til! Fjernvarme er nemlig en af de billigste opvarmningsmetoder og samtidig er det også klima venligt, da det er her man uddeler mindst CO2. Fjernvarme fungerer ved at tager overskudsvarmen fra affaldsafbrænding og elektricitet produktionen. Både installationen og driften af et fjernvarmeanlæg er billig og enkel, hvilket betyder at du kan få en grøn energiløsning, uden at det koster en formue. Dertil kommer at installationen grundet den billige drift, ofte tjener sig selv ind relativt hurtigt. Det er en ren win-win situation! En helt ny installation har typisk en levetid på 25+ år og så er det endda rimelig driftssikkert, da installationen kun består af få komponenter som alle er gennemtestede. Bedre Energi Virum - Thrane VVS er som autoriseret VVS-installatør firma den helt rigtige leverandør af serviceydelser i den forbindelse. Vi er et lille familieejet firma der blev stiftet helt tilbage i 1942 og i dag beskæftiger 8 dygtige installatører.

Hurtig indsats ved fjernvarme-nedbrud

Det er ikke alle opgaver som kan vente en uge med at blive løst og det har vi for længst erkendt. Derfor kører vores VVS installatører rundt i 6 biler, der hurtigt kan tilkaldes ved nedbrud. Bilerne er udstyret med alt, der måtte blive nødvendigt for at hjælpe med at servicere dit fjernvarmeanlæg.

Den rigtige fjernvarme-løsning med afsæt i viden

At bruge professionel bistand, når der skal installeres VVS-produkter, er ikke kun god fornuft, men kan også være den billigste løsning på sigt. Hos Thrane VVS kan vi i hvert fald garantere at der både leveres holdbar kvalitet og det til penge, der er til at betale. Når du vælger os som din samarbejdspartner kan du derfor være sikker på at få en ærlig og pålidelig partner, som leverer varen. Husk at alt er inkl. I prisen når du vælger at handle hos os. Det gælder også energiløsninger! Den pris du ser her på siden, er derfor altid den pris du betaler – det betyder at våde levering, montering og installation er med i prisen. Udover at servicere dit varmeanlæg, så kan vi også lave mere projektorienterede opgaver. Skulle du for eksempel ønske dig et helt nyt badeværelse, med alt hvad det indeholder, så kan du trygt overlade hele processen til os.

Præcis styring af fjernvarme-projekter

Hos VVS-installatør Thrane VVS har vi stor erfaring med varmeenergi i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi har stor erfaring i etablering af nye, store fjernvarmeanlæg. Der er mange bolde der skal holdes i luften når murer, tømrer, elektriker, blikkenslager og VVS-installatører skal arbejde på samme projekt – men vi har den nødvendige viden om præcis styring af disse projekter.

Vi kan også levere, installere og udføre eftersyn på:

Du kan også: