Fjernvarme

En meget stor del af den danske befolkning kender allerede til begrebet fjernvarme. Faktisk bruger ca. 60% af de danske hustande fjernvarme. Bedre Energi Virum - Thrane VVS er som autoriseret VVS-installatør firma den helt rigtige leverandør af serviceydelser i den forbindelse. Vi er et lille familieejet firma der blev stiftet helt tilbage i 1942 og i dag beskæftiger 8 dygtige installatører.

Hurtig indsats ved fjernvarme-nedbrud

Det er ikke alle opgaver som kan vente en uge med at blive løst og det har vi for længst erkendt. Derfor kører vores VVS installatører rundt i 6 biler, der hurtigt kan tilkaldes ved nedbrud. Bilerne er udstyret med alt, der måtte blive nødvendigt for at hjælpe med at servicere dit fjernvarmeanlæg.

Den rigtige fjernvarme-løsning med afsæt i viden

At bruge professionel bistand, når der skal installeres VVS-produkter er ikke kun god fornuft, men kan også være den billigste løsning på sigt. Hos Thrane VVS kan vi i hvert fald garantere at der både leveres holdbar kvalitet og det til penge, der er til at betale. Udover at servicere dit varmeanlæg, så kan vi også lave mere projektorienterede opgaver. Skulle du for eksempel ønske dig et helt nyt badeværelse, med alt hvad det indeholder, så kan du trygt overlade hele processen til os.

Præcis styring af fjernvarme-projekter

Hos VVS-installatør Thrane VVS har vi stor erfaring med varmeenergi i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Vi har stor erfaring i etablering af nye, store fjernvarmeanlæg. Der er mange bolde der skal holdes i luften når murer, tømrer, elektriker, blikkenslager og VVS-installatører skal arbejde på samme projekt – men vi har den nødvendige viden om præcis styring af disse projekter.

Totalløsninger - fjernvarme eller andet varmesystem

Vi har solid erfaring indenfor installation og service af forskellige varmesystemer. Vi styrer hele processen fra start til slut - og rettidig omhu er vigtigt for os, så du undgår komplikationer igennem hele forløbet uanset varmesystem: