INSTALLATION AF GULVVARME

Gulvvarme kan etableres under alle typer gulve, og gulvvarmen bidrager til

  • at øge komforten i dit hjem, da du undgår kolde fødder
  • at opvarmningen bliver mere jævn

Det er moderne at være 'gør-det-selv-mand', men som mange erfarer, og specielt når det kommer til gulvvarme, er der alligevel grænser for hvor meget man kan selv - uden at det ender med at blive både dyrere og mere tidskrævende, end hvis man lod eksperterne komme til. Desuden bør tilkoblingen til det eksisterende varmesystem udføres af en fagmand, og al elektrisk installation skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Der var en gang hvor gulvvarme var dyrt, men sådan er det ikke længere. Den gode varmefordeling gør at gulvvarme er en økonomisk god løsning for rigtige mange husstande. Omkostningerne på de nye anlæg er langt lavere end de var på de gamle anlæg og sørger også for en hurtigere opvarmning i hele boligen. Temperaturen kan derfor også ofte være lavere på din gulvvarme, end hvis du havde haft traditionelle radiatorer, hvilket selvfølgelig også betyder en lavere udgift på varmeregningen. En anden fordel ved gulvvarme er at du slipper for de pladskrævende radiatorer, som både fylder og ofte også er grimme at se på. Det er en af de helt store grunde til at flere og flere vælger gulvvarme, da det giver en langt store indretningsfrihed.

Gulvvarme-installation med viden og rigtigt værktøj

Hvis installation af gulvvarme ikke udføres rigtigt fra start, kan det ende med at blive særdeles dyrt at lave om. Vi har næsten 60 års erfaring indenfor faget og selvom det ikke gør os ufejlbarlige, så gør det os til eksperter når der skal lægges gulvvarme. Gennem vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi kæden, har vi desuden adgang til sparring med vores mange kollegaer landet over, som går at vi altid er opdaterede på den nyeste viden og trends indenfor branchen.

Du kan derfor trygt vælge Thrane VVS hvis du overvejer at skifte din nuværende varmekilde ud med gulvvarme. Vi sørger for at give dig en løsning, som du bliver glad for tilfreds med i mange år frem.

Energisparende gulvvarme

Fordele ved gulvvarme

  • Gulvvarme giver velvære i form af opvarmede gulve i de kolde måneder
  • Gulvvarme er en særdeles energibesparende løsning til opvarmning af boligen.

Bedre Energi Virum - Thrane VVS sikrer dig en god gulvvarme-løsning. Vi har mange års erfaring med gulvvarme, især i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Mere end gulvvarme

Udover at være eksperter indenfor gulvvarme, er vi også autoriserede kloakmestre, og skulle du ønske dig et helt nyt badeværelse, så kan vi forestå alt fra start til slut. Med os som partner skal du ikke bekymre dig om koordinering af alle de forskellige typer håndværkere, der skal til før du har et færdigt resultat. Vi løser opgaven som totalprojekt – med styring af alt gennem hele processen.

Vi kan også levere, installere og udføre eftersyn på:

Du kan også: