installation af Gulvvarme

Gulvvarme kan etableres under alle typer gulve, og gulvvarmen bidrager til

  • at øge komforten i dit hjem, da du undgår fodkulde
  • at opvarmningen bliver mere jævn

Det er moderne at være 'gør-det-selv-mand', men som mange erfarer, og specielt når det kommer til gulvvarme, er der alligevel grænser for hvor meget man kan selv - uden at det ender med at blive både dyrere og mere tidskrævende, end hvis man lod eksperterne komme til. Desuden bør tilkoblingen til det eksisterende varmesystem udføres af en fagmand, og al elektrisk installation skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Gulvvarme-installation med viden og rigtigt værktøj

Hvis installation af gulvvarme ikke udføres rigtigt fra start, kan det ende med at blive særdeles dyrt at lave om. Vi har næsten 60 års erfaring indenfor faget og selvom det ikke gør os ufejlbarlige, så gør det os til eksperter når der skal lægges gulvvarme.

Energisparende gulvvarme

Fordele ved gulvvarme

  • Gulvvarme giver velvære i form af opvarmede gulve i de kolde måneder
  • Gulvvarme er en særdeles energibesparende løsning til opvarmning af boligen.

Bedre Energi Virum - Thrane VVS sikrer dig en god gulvvarme-løsning. Vi har mange års erfaring med gulvvarme, især i området omkring Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg.

Mere end gulvvarme

Udover at være eksperter indenfor gulvvarme, er vi også autoriserede kloakmestre, og skulle du ønske dig et helt nyt badeværelse, så kan vi forestå alt fra start til slut. Med os som partner skal du ikke bekymre dig om koordinering af alle de forskellige typer håndværkere, der skal til før du har et færdigt resultat. Vi løser opgaven som totalprojekt – med styring af alt gennem hele processen.

Læs mere om