Varmepumpe

Varmepumpe-typer

En varmepumpe kan sikre dig som boligejer meget store besparelser, når boligen skal varmes op og du skal have adgang til brugsvand.

Der findes flere typer varmepumpe:

  • Luft-til-vand-varmepumpe
  • Jordvarme-pumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

Den varmepumpe, du bør vælge, afhænger bl.a. af følgende boligforhold;

  • Størrelsen af din grund
  • Beliggenhed

Herunder kan du læse mere om de forskellige varmepumpe-typer.

Luft-til-vand-varmepumpe

Luftvarme er den varmeudvindingsmetode, som giver den letteste installation, da der hverken kræves boring eller udlægning af slanger. Selv når det er koldt udenfor, kan luft-til-vand-varmepumpen producere energi til din bolig.

Jordvarme-pumpe

Ved anvendelse af en jordvarme-pumpe placeres en lang slange, som lægges i snoninger i ca. en meters dybde, på din grund. Herved slipper du for at bore, men du er nødt til at få gravet en hel del af din grund op. Desuden skal grunden være ret stor. Omvendt er der hele året rundt adgang til den varme, som er opmagasineret i jorden.

Grundvandsvarmepumpe

Ved brug af en grundvandsvarmepumpe pumpes vandet op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvor energien indvindes. Vandet sendes tilbage gennem en anden boring. Også ved denne metode kan der hentes energi hele året rundt

Hurtig serviceindsats hvis din varmepumpe ryger

Vi er en lille familieejet virksomhed med 8 medarbejdere, der servicerer kunder indenfor varmepumpe-opgaver i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg. Vi har 6 veludstyrede værkstedsbiler på vejene, så ryger din varmepumpe, så kontakt os, og vi vil meget hurtigt stille med hjælp.

Vi opfylder strenge krav til både varmepumper og andet arbejde

Udover at vi kan levere og servicere din varmepumpe, kan vi også hjælpe dig med følgende områder:

  • Kedel
  • Rense rør og septiktanke
  • Installere badeværelse
  • Rådgive om økonomien i forbedringerne i huset

Thrane VVS er en virksomhed med mere end 60 års erfaring på markedet. Kvalitet og tryghed er værdier, som ligger os meget på sinde. Som medlem af Garantiforeningen Tekniq lever vi op til selv de strengeste krav på markedet. Du kan således trygt både gøre brug af vores services, handle varmepumpe, kedel, badeværelse og andet VVS, uden at risikere ekstra udgifter på arbejde, der er kompromitteret.

Dialog om din varmepumpe – her starter vi

Der findes ingen standard løsninger, så forud for en investering eller en problemløsning, er dialog nødvendig. Kontakt os derfor gerne, hvis du skal bruge hjælp til din varmepumpe.

Læs mere om vores kompetencer herunder:

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Du kan også: