Varmepumpe

Varmepumpe-typer

En varmepumpe kan sikre dig som boligejer meget store besparelser, når boligen skal varmes op og du skal have adgang til brugsvand.

Der findes flere typer varmepumpe:

Den varmepumpe, du bør vælge, afhænger bl.a. af følgende boligforhold;

  • Størrelsen af din grund
  • Beliggenhed

Herunder kan du læse mere om de forskellige varmepumpe-typer.

Luft-til-vand-varmepumpe

Luftvarme er den varmeudvindingsmetode, som giver den letteste installation, da der hverken kræves boring eller udlægning af slanger. Selv når det er koldt udenfor, kan luft-til-vand-varmepumpen producere energi til din bolig. Varmepumpen virker ved, at den trækker den kolde luft ind, og omdanner det således til varme. Den omdannede kolde luft, kan nu bruges til at opvarme din rumtemperatur, samt sørge for varmt brugsvand. 

Jordvarme-pumpe

Ved anvendelse af en jordvarme-pumpe placeres en lang slange, som lægges i snoninger i ca. en meters dybde, på din grund. Til denne varmepumpe skal din grund meget gerne være stor, da der skal ligges 300 meter jordslanger ned. Er din grund ikke stor nok til dette, findes der dog også en anden løsning. Det er muligt at lave en lodret varmepumpeboring. Dette betyder at slangerne placeres i jorden via 100-150 meter lodrette rør. Dette er en lidt dyrere løsning, men er super effektiv. Varmepumpen bidrager herefter til at varme huset op, primært gennem radiatorer. 

Grundvandsvarmepumpe

Ved brug af en grundvandsvarmepumpe pumpes vandet op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvor energien indvindes. Vandet sendes tilbage gennem en anden boring. Også ved denne metode kan der hentes energi hele året rundt. 

Hurtig serviceindsats hvis din varmepumpe ryger

Vi er en lille familieejet virksomhed med 8 medarbejdere, der servicerer kunder indenfor varmepumpe-opgaver i områderne Virum, Holte, Nærum, Lyngby, Gentofte, Dyssegård, Charlottenlund, Hellerup, Skodsborg, Bagsværd, Budding og Søborg. Vi har 6 veludstyrede værkstedsbiler på vejene, så ryger din varmepumpe, så kontakt os, og vi vil meget hurtigt stille med hjælp.

Vi opfylder strenge krav til både varmepumper og andet arbejde

Udover at vi kan levere og servicere din varmepumpe, kan vi også hjælpe dig med følgende områder:

  • Kedel
  • Rense rør og septiktanke
  • Installere badeværelse
  • Rådgive om økonomien i forbedringerne i huset

Thrane VVS er en virksomhed med mere end 60 års erfaring på markedet. Kvalitet og tryghed er værdier, som ligger os meget på sinde. Som medlem af Garantiforeningen Tekniq, lever vi op til selv de strengeste krav på markedet. Du kan således trygt både gøre brug af vores services, handle varmepumper, kedler, badeværelser og andet VVS, uden at risikere ekstra udgifter på arbejde, der er kompromitteret.

Dialog om din varmepumpe – her starter vi

Der findes ingen standard løsninger, så forud for en investering eller en problemløsning, er dialog nødvendig. Kontakt os derfor gerne, hvis du skal bruge hjælp til din varmepumpe.

Vi kan også levere, installere og udføre eftersyn på:

Du kan også: